Gryteretter

- Brun bifflapskaus
Her bruker vi flatbiff i strimler med grønnsaker og poteter i teringer. Leveres med flatbrød, loff, salat og smør.
kr.: 180,- pr. pers
- Viltgryte
Vi bruker elg eller reinsdyrkjøtt med gulrøtter, rosenkål i en fyldig viltsaus. Leveres med ris, loff, salat og smør.
kr.: 235,- pr. pers
- Biff stroganoff
Mørnet oksekjøtt fra flatbiff som freses med sopp og løk. Tilsettes friske paprika og gulrøtter i en fyldig fløtesaus.
Leveres med ris, loff, salat og smør.
kr.: 210,- pr. pers
- Orientalsk gryte med karrisaus
Okse eller svinekjøtt av ytrefilet som freses med bambusskudd, løk, sopp, samt assorterte farger av paprika i en soyasaus.
Leveres med ris, loff, salat og smør.
kr.: 195,- pr. pers
- Pølsegryte i chillisaus (sterk og god)
Kjøttpølse freses i løk med paprika, mais og broccoli.
Leveres med ris, loff, salat og smør.
kr.: 195,- pr. pers
- Elghakk
Karbonadedeig av elg kokt på kraftbein med løk og poteter.
Leveres med tyttebær og flatbrød.
kr.: 189,- pr. pers

Ønskes ekstra loff og smør eller salat ved siden av, så kan det bestilles for kr. 10,- pr. pers.