Hovedretter

Reinsdyrstek
m/ rosenkål, gulrøtter, blomkål, poteter, viltsaus og tyttebær
kr.: 265,- pr. pers
Skinkestek
m/ surkål, broccoli, poteter og brun saus
kr.: 190,- pr. pers
Oksestek
m/ blomkål, gulrøtter, erter, poteter og fløtesaus
kr.: 245,- pr. pers
Kalvestek
m/ broccoli, gulrøtter, erter, poteter og fløtesaus
kr.: 245,- pr. pers
Elgstek
m/ sopp, rosenkål, poteter, viltsaus og tyttebær
kr.: 265,- pr. pers
Laksefilet
m/ poteter, agurksalat og hollandaisesaus
kr.: 245,- pr. pers
Kyllingfilet
m/ ris, broccoli og bearnaisaus
kr.: 215,- pr. pers
Kjøttkaker
m/ poteter, grønnsaker og brun saus
kr.: 165,- pr. pers