|
|












|
|
|
Gryteretter
- Brun
bifflapskaus
Her bruker vi flatbiff i
strimler med grønnsaker og poteter i teringer.
Leveres med flatbrød, loff, salat og smør.
|
kr.: 180,-
pr. pers
|
-
Viltgryte
Vi bruker elg eller
reinsdyrkjøtt med gulrøtter, rosenkål i en
fyldig viltsaus. Leveres med ris, loff, salat og
smør.
|
kr.: 235,-
pr. pers
|
-
Biff stroganoff
Mørnet oksekjøtt fra
flatbiff som freses med sopp og løk. Tilsettes
friske paprika og gulrøtter i en fyldig
fløtesaus.
Leveres med ris, loff, salat og smør.
|
kr.: 210,-
pr. pers
|
-
Orientalsk gryte med karrisaus
Okse eller svinekjøtt av
ytrefilet som freses med bambusskudd, løk, sopp,
samt assorterte farger av paprika i en soyasaus.
Leveres med ris, loff, salat og smør.
|
kr.: 195,-
pr. pers
|
-
Pølsegryte i chillisaus (sterk og god)
Kjøttpølse freses i løk
med paprika, mais og broccoli.
Leveres med ris, loff, salat og smør.
|
kr.: 195,-
pr. pers
|
-
Elghakk
Karbonadedeig av elg kokt
på kraftbein med løk og poteter.
Leveres med tyttebær og flatbrød.
|
kr.: 189,-
pr. pers
|
Ønskes ekstra loff
og smør eller salat ved siden av, så kan det
bestilles for kr. 10,- pr. pers.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|