|
|












|
|
|
Hovedretter
Reinsdyrstek
m/ rosenkål, gulrøtter, blomkål, poteter,
viltsaus og tyttebær
|
kr.: 295,- pr. pers
|
Skinkestek
m/ surkål, broccoli, poteter og brun saus
|
kr.: 190,- pr. pers
|
Oksestek
m/ blomkål, gulrøtter, erter,
poteter og fløtesaus |
kr.:
285,- pr. pers |
Kalvestek
m/ broccoli, gulrøtter, erter, poteter og
fløtesaus
|
kr.: 285,- pr. pers
|
Elgstek
m/ sopp, rosenkål, poteter, viltsaus og tyttebær |
kr.:
295,- pr. pers |
Laksefilet
m/ poteter, agurksalat og
hollandaisesaus |
kr.:
265,- pr. pers |
Kyllingfilet
m/ ris, broccoli og bearnaisaus |
kr.: 245,- pr. pers |
Kjøttkaker
m/ poteter, grønnsaker og brun
saus |
kr.:
165,- pr. pers |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|